VÅR PERSONAL

Detta är en del av vår strålande personal som arbetar hos Städkonstnären Syd AB.

Företagsägare & chef

Karina Werner

Karina är ägare och chef för Städkonstnären och har tidigare varit det hos PolSved AB. 

Ringer ni till Städkonstnären kommer ni att få svar från Karina. Eftersom hon är ute hos kunder de flesta dagar i veckan är det därför smidigare att skriva till oss för ett snabbare svar från Daria. 

Kundtjänst, administration & marknadsföringsansvarig

Daria Werner

Det är Daria som är ansvarig för allt gällande marknadsföring på Städkonstnären. Har du frågor angående marknadsföring ring eller skriv till 0701494432 eller skicka mail till stadkonsnaren@gmail.com och be Daria för återkoppling.  

Daria ansvarar även för kundtjänst och därför får ni svar av henne när ni skriver mail. 

Administration & kundansvarig 

Pawel Werner

Pawel har allt ansvar för service av Städkonstnärens bilar.

Pawel tycker även om att hjälpa våra kunder med trädgårdsarbete. Därför kommer ni att träffa på bland annat Pawel om ni behöver trädgårdsservice.

Vi tycker det är otroligt spännande och roligt se Städkonsnären Syd AB fortsätta att växa och byggas till ett allt större och starkare varumärke. Vi är stolta och tacksamma över all vår personal som arbetar hos oss och bidrar till att företaget fortsätter att ha allt fler nöjda och trogna kunder. Personalen genomgår utbildningar för att utveckla sina kunskaper och kompetenser.

Vi är även tacksamma för alla våra kunder som ger oss möjligheten till att underlätta deras vardag och arbete som leder till att arbetsmöjligheter skapas. Att hjälpa familjer, kommuner, fastighetsförvaltningar, äldre med fokus på äldreomsorg, är något vi ser fram emot att göra. Därför är alla välkomna hos oss!

Vår personal är måna om varandra men även våra kunder. För att vi ska kunna fortsätta att utvecklas som ett team och företag har vi extra fokus på våra bästa egenskaper: noggranhet, social kompetens, ödmjukhet, kreativitet, omtanke, omsorg.  

Vi är ert lokala städföretag i hela Vellinge Kommun, Malmö Kommun och Lunds Kommun. Vellinge, Höllviken, Ljunghusen, Falsterbo, Skanör, Malmö, Lund, Lomma, Bjärred, Västra Ingelstad, Arrie, Östra Grevie, Svedala, Staffanstorp, etc. Oavsett var ni befinner er i Skåne är vi glada att få hjälpa till.